Muğlaspor altyapısında akademik atılım ''MUFA''
26.8.2021 13:16:00

Muğlaspor, kulübün unutulmaz futbolcularından Abdurrahman Uçar'ın başkanlığında kurulan yeni yönetimiyle birlikte altyapı çalışmalarına ağırlık vermeye başladı.

Muğlaspor'un kuruluş felsefesi olan ''Gençler Ocağı''  sloganından yola çıkan yeşil-beyazlı yönetim, kulübün özüne dönmesi için kolları sıvadı. Muğlaspor ve Saburhanespor altyapılarının güç birliği yapması sonrasında kulübün efsane futbolcularından Sabri Çetin altyapıda genel koordinatörlük görevine getirildi. Öte yandan altyapının akademik bir havaya bürünmesi için tüm altyapı çalışmaları Muğlaspor Futbol Akademisi(MUFA) adı altında birleştirildi. Çeşitli yaş kategorilerinde antrenmanlar devam ederken, futbol okulu çalışmaları da deneyimli antrenörler nezaretinde sürüyor.

Pandemi döneminde genç sporcuların çok zorluklar yaşadıklarını vurgulayan Muğlaspor yöneticileri, amaçlarının gençleri sokaklardan kurtarmak ve spor yapmalarını sağlamak olduğunu ifade ettiler


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.