METAN GAZINDAN ZEHİRLENEREK ÖLEN 4 KİŞİNİN CENAZELERİ DEFNEDİLDİ
28.4.2022 16:12:00

Muğla'nın Menteşe ilçesinde girdikleri kuyuda metan gazından zehirlenerek yaşamını yitiren 4 kişinin cenazeleri toprağa verildi.

Kafaca Mahallesi Çatalkaya Sokak'ta bulunan büyükbaş hayvan çiftliğinin yeni yapılan gider kuyusundaki metan gazından zehirlenerek hayatını kaybeden 4 kişinin naaşları, Muğla Adli Tıp Kurumundaki işlemlerinin ardından Kafaca Mahallesi'ne getirildi.

Evlerinde helallik alınan 4 kişi için Kafaca Merkez Camisi'nde tören düzenlendi.

Törene CHP Muğla milletvekilleri Süleyman Girgin, Burak Erbay ve Mürsel Alban, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı

Menteşe İlçe Müftüsü Mustafa Aydın tarafından kıldırılan namazın ardından cenazeler, Kafaca Mahalle Mezarlığı'nda defnedildi.

- Olay

Dün akşam, Kenan Can (43) Kafaca Mahallesi Çatalkaya Sokak'ta kalıp malzemesi çıkarmak için evinin yanında bulunan büyükbaş hayvan çiftliğinin gider kuyusuna inmiş, Can'ın metan gazından baygınlık geçirmesi üzerine kuyuya Taner Karaçin (30), İlkay Altındal (58) ve Tuncay Altındal da (54) inmişti.

Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan 4 kişi, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel hastanede hayatını kaybetmişti.

 

 


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.