DARBEDİLDİĞİNİ İLERİ SÜREN DOKTOR PSİKİYATRİ SERVİSİNDEN 10 GÜN RAPOR ALDI
22.3.2022 14:32:00

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisinde yaşanan olayın güvenlik kamerası görüntülerinin detaylı incelenmesinin ardından Başhekimlikçe, acil serviste görevli doktor T.T. hakkında idari soruşturma yürütülüyor.

Psikiyatri servisinden 10 gün rapor alan doktor T.T. hakkındaki adli ve idari soruşturmanın sürdüğü, görevine iade edilen Uzman Çavuş A.A’nın da geçirdiği rahatsızlık nedeniyle aldığı raporun süresinin dolmasının ardından işe başlayacağı öğrenildi.

Öte yandan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğince, Uzman Çavuş A.A’nın tedavisinin ardından hastanenin arka kapısından götürülmesi yönündeki talebine karşı çıkarak kapıyı kilitleyen sorumlular hakkında da idari soruşturma başlatıldı.

– Olay

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisinde görevli doktor T.T. ile hastaneye tedaviye gelen Jandarma Uzman Çavuş A.A. arasında tartışma çıkmış, A.A’nın doktoru darbettiği öne sürülmüştü.

Olay sonrasında A.A, hakkında adli ve idari işlem başlatıldığı için tedbiren görevinden uzaklaştırılmıştı.


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.