BÜYÜKŞEHİRİN YAPMADIĞINI KAVAKLIDERE BELEDİYESİ YAPTI
14.12.2021 14:34:00

SİNEM KAPLAN - Muğla Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan fakat uzun süredir susuzluk sorunu yaşayan Muğla’nın Kavaklıdere İlçesinin üç bölgesi, Kavaklıdere Belediyesi tarafından içme suyu şebekesine kavuşturuldu.

Müjdeli haberi Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, “Sevinelim mi, üzülelim mi bilmiyoruz ama Harmanbelen, Göncüler ve Dikili içme suyu şebekesine maalesef daha yeni kavuşuyor” sözleriyle duyurdu.

 

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir susuzluk sorunu yaşayan üç bölgenin su sorununun ilçe belediyesi tarafından çözüldüğünü müjdeledi. Muğla Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan fakat yıllardır içme su sorunu yaşayan Nebiler Mahallesine bağlı Harmanbelen, Göncüler ve Dikili mevkilerinin içme suyu şebekesine kavuştuğunu söyleyen Başkan Demir, “Kavaklıdere Belediye Başkanlığımız ile Muğla Valiliğimiz arasında imzalanan Protokol kapsamında mahallelerimizde yapımına başladığımız içme suyu deposu ve içme suyu şebeke hatlarının yapım çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

“BURUK MUTLULUK YAŞIYORUZ”

 

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, sosyal medya hesabından “Sevinelim mi, üzülelim mi bilmiyoruz ama Harmanbelen, Göncüler ve Dikili içme suyu şebekesine maalesef daha yeni kavuşuyor. Nebiler Mahallemizin Harmanbelen, Göncüler Ve Dikili Yerleşim yerlerimizi asli görevimiz olmamasına rağmen içme suyu şebekesi ile buluşturuyor olmanın buruk mutluluğunu yaşıyoruz. Büyükşehir belediyemizin yetki ve sorumluluğunda olan İçme suyu şebekesi yapım işlerinin. Takvimlerin Milattan sonra 2021 yılının son günlerini gösterdiği bugünlere kadar Büyükşehir Belediyemizin İmkânları ve planlamaları dâhilinde yapılamadığından dolayı halkımızın yaşadığı sıkıntıları aşmak ve Büyükşehir belediyemizin çalışmalarına destek olmak için Kavaklıdere Belediye Başkanlığımız ile Muğla Valiliğimiz arasında imzalanan protokol kapsamında Kavaklıdere Belediye Başkanlığımızca Nebiler Mahallemiz Harmanbelen, Göncüler ve Dikili Yerleşim yerlerimizde yapımına başladığımız 100 ton Kapasiteli içme suyu deposu ve yaklaşık 10 Kilometre uzunluğundaki içme suyu şebeke hatlarının yapım çalışmalarımız devam ediyor” paylaşımında bulundu.

 

KAYNAK : MUĞLA HABER GAZETESİ - SİNEM KAPLAN  


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.