BODRUM İLÇE BAŞKANLIĞINA İBRAHİM BİLGİ ATANDI
14.12.2021 17:30:00

Bahattin Kul’un istifasıyla boşalan MHP Bodrum İlçe Başkanlığı’na, genel merkez tarafından İbrahim Bilgi atandı.

Bir süre önce MHP Genel Merkezi tarafından MHP Bodrum ilçe yönetimi feshedilmiş, İlçe Başkanı Bahattin Kul istifa etmişti. Bu gelişmelerden sonra MHP Bodrum Genel Merkezi, eski Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi’yi yeni Bodrum İlçe Başkanı olarak atadı.

 

Ankara’da görevi devralan evli, 3 çocuk babası 50 yaşında ki İbrahim Bilgi, yeni yönetim kuruluyla birlikte göreve başladı.

 

BODRUM’UN GELECEĞİ İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

28 yaşında Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından biri olarak 1999 yılında Gündoğan’da seçilen, 15 yıl boyunca belediye başkanı olarak Gündoğan ve Bodrum’a hizmet eden MHP Bodrum’un yeni İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, bayrağına, devletine, milletine, Atatürk’e bağlı olan herkese kapılarının sonuna kadar açık olduğunu, Bodrum için çok çalışacaklarını söyledi. Bilgi, Bodrum’un sorunlarını çok yakından bildiklerini belirterek, “Özenle oluşturduğumuz yeni yönetimimizle birlikte Bodrum için çok çalışacağız. Bodrum’un bugünü dışında geleceğinin de çok önemli olduğunu biliyoruz. Doğru bir çalışmayla Bodrum’un geleceği için çalışacağız. Bodrum’da siyaseti Bodrum için yapacağız. Çok yakında yeni yönetimimizle birlikte Bodrumlu hemşehrilerimizin huzurunda olacağız” dedi.


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.