AYAZ UMUDA UÇACAK
30.6.2021 16:25:00

SMA hastası Ayaz bebek için yürütülen bağış kampanyasında mutlu sona ulaşıldı. Düzenlenen yardım kampanyalarıyla Ayaz’ın, tedavi bedelinin tamamı toplandı. Ayaz ayağa kalkmak için Dubai’ye gidecek

MİKAİL ZEYBEK

Marmaris’te yaşayan Mehtap-Sinan Ünen çiftinin, 2 yaşına basmadan tedavi olması gereken ‘SMA Tip 2’ hastası bebeği Ayaz için, resmi izinlerle yardım toplanmaya başlanmıştı. Ayaz’ın, ABD’de yapılacak tedavisi istenen 2 milyon 325 bin dolar tedavi bedeli, son tarih olan 1 Haziran’a kadar toplanamamıştı. Bu süreçten sonra çare Dubai’de bulundu. Şimdiye kadar çeşitli kampanyalarla bu bedelin tamamı toplanacaktı. Ancak son bir aksilik çıktı. Bir iş insanın desteğiyle tamamı karşılanacaktı, bir kısmı ayarlanabildi. Devam eden yardım kampanyasında, söz konusu tedavi bedelinin tamamı toplandı. Mehtap-Sinan çifti, mutlu haberi paylaştı. Ayaz artık ayağa kalkmak için Dubai yolcusu.

Baba Sinan Ünen, şimdiye dek toplanan miktarın tedavi masrafının yaklaşık yüzde 70’ine ulaştığını kaydederek, “Allah’ın izni, aziz milletimizin kocaman yüreği sayesinde hedeflenen miktar toplandı. Biricik oğlumuz inşallah sağlığına kavuşacak. Emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

EN BÜYÜK HAYALİM OĞLUMLA BİRLİKTE YÜRÜMEK

Devlete ve tüm yardımseverlere minnettar olduklarının altını çizen anne Mehtap Ünen,  şöyle konuştu: “Umuyor ve inanıyorum ki, canım oğlum ayağa kalkacak ve bu yaz en büyük hayalimi gerçekleştireceğim, elinden tutup Ayaz’ımla birlikte yürüyeceğim. ‘Az, çok’ demeden bizlere yardım eden, oğlumuzun sağlığına kavuşmasına katkıda bulunan herkese minnettar ve duacıyım.”


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.