ASIL BEKA SORUNU TARIMDIR
8.7.2021 16:42:00

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ümit Yardım, Menteşe Ziraat Odasını ziyaret etti. Çiftçinin sorunlarının farkında olduklarına değinen Yardım, ülkenin ‘asıl beka sorununun’ ‘tarım’ olduğunu vurguladı.

Mikail ZEYBEK-Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ümit Yardım, partisinin Türkiye’yi karış karış gezip vatandaşların sıkıntıları dinlemek amacıyla yapılan program çerçevesinde Muğla’ya geldi. Çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşları dinleyen Ümit Yardım’ın, ilk durağı Menteşe Ziraat Odası oldu. Yardım’a, Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman ve il yönetimi üyeleri eşlik etti. Yardım, Menteşe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ ile bir araya geldi. Şuan vatandaşların en önemli sıkıntısının geçim derdi olduğuna değinen Yardım, parti olarak sorunları gördüklerini, her zaman dile getirerek, çare arayacaklarını belirtti. Yardım, “Biz 81 ilimizi tek tek gezerek halkın sorularını dinliyoruz. Vatandaş bundan memnun oluyor. Bu kapsamda Muğla’ya geldim. İlk durağımı bilerek Menteşe Ziraat Odasına yaptım. Çünkü, ülke olarak tarımda ciddi sıkıntılar yaşadığımızı düşünüyorum” diye konuştu. Mehmet Baştuğ ise Ümit Yardım’a ziyaretinden ötürü teşekkür etti. Muğla’daki tarımsal üretim hakkında bilgi verdi. Kuraklığın tarımı etkilediğine değinen Baştuğ, çiftinin sıkıntılarını Yardım’la paylaştı.

ÜRETİCİYE DEĞER VERİLMELİ

Menteşe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ ile tarım üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Yardım, ekonomik sıkıntılarla boğuşa çiftçinin bir de kuraklık etkilenmesiyle en kötü dönemlerini geçirdiğine dikkat çekti. Ülkenin beka tartışmalarına da değinen Yardım şöyle konuştu: “Biz Gelecek Partisi olan ‘beka sorununun tarım olduğunu düşünüyoruz. Çünkü ülkede çiftinin hali perişan. Üretimde rekolte ve kalite için üreticiye değer verilmeli. Çiftçi dört mevsim hiç durmadan çalışıyor ama durumu yine kötü. Ülkenin tarımını bu hale getirenler utansın” dedi.


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.