ALT YAPI HENTBOL TAKIMLARI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
14.12.2021 14:51:00

Milas Belediyespor alt yapı Hentbol takımları çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Minikler, mini minikler ve yıldızlar kategorilerinde 60’tan fazla sporcuya sahip olan hentbol alt yapı takımlarının hedefi il ve bölge şampiyonalarında başarılı olarak, Türkiye Şampiyonası’na katılmak.

Takımlar çalışmalarını Milas Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde yoğun bir şekilde sürdürüyor.

YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Takım ve çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Milas Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Antrenörü Tuğçe Handan Demirel; “Minikler, mini minikler ve yıldızlar kategorilerinde olmak üzere 60’tan fazla sporcumuz var. Haftada 3 gün antrenman yapıyoruz. Hentbol toplu şekilde yapılan bir spor olduğu için beraber olmayı, arkadaş olmayı sağlar. İnsana sürat katar, çabukluk katar, çabuk düşünüp, çabuk karar vermeyi sağlar. Bunların haricinde sporcunun fiziki gelişimini arttırır. Spor’un her dalında olduğu gibi hentbol da izlemesi keyifli bir spordur.

Milas Belediyespor kulübü mini minikler takımımız Türkiye şampiyonu oldu. Onun haricinde Türkiye ikincisi olan takımımız var. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.