MAÇLAR HAVA KOŞULLARI NEDENİYLE ERTELENDİ
12.3.2022 00:42:00

Muğla’da etkili olan kar yağışı nedeniyle hafta sonu oynanacak olan maçlar ileri tarihe ertelendi. BAL’da mücadele veren Muğlaspor ve Yatağanspor maçı 18-21 tarihleri arasında oynanacak.

Muğla’nın Menteşe, Yatağan ve Kavaklıdere ilçelerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

13 Mart Pazar günü Yatağan’da oynanacak olan Muğlaspor ve Yatağanspor maçı, elverişsiz hava koşulları ve ulaşımda yaşanması muhtemel sorunlar dikkate alınarak bir hafta ertelendi.

Bölgesel Amatör Lig temsilcileri Muğlaspor ve Yatağanspor maçı 20 Mart Pazar günü oynanacak.

Türkiye Futbol Federastonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Hafta sonu tüm yurtta beklenen elverişşsiz hava koşulları ve ulaşımda yaşanması muhtemel sorunlarda dikkate alınarak, 11-14 Mart tarihleri arasında oynanacak olan spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakaları bir hafta kaydırılarak 18-21 Mart tarihleri arasında oynanacak. Bu liglerin kalan haftalarına ilişkin programlar ise daha sonra ilan edilecek. Ayrıca Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi, Kadınlar 2. Lig ve BAL müsabakaları da bir hafta kaydırıldı.”


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.